Kozandaki Sevgi Tohumları Projesi

Kozandaki Sevgi Tohumları Projesi


ADANA (A.A) - Kozan Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince sürdürülen Sevgi Tohumları Projesi kapsamında, evlenme hazırlığında olan ve evli çiftlere yönelik seminer düzenlenmesine devam edildiği bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kaymakamlık, belediye ve sağlık grup başkanlığının da destek verdiği proje kapsamında gerçekleştirilen seminerin, 4üncüsünün belediyenin meclis salonunda düzenlendiği belirtildi.
     Açıklamada, Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amiri Komiser Ufuk Kestekin seminerin açılış konuşmasında şunları ifade ettiği kaydedildi:
     Projede amaç evlenen ve evlenmiş olan çiftlerimizi aile için iletişim, çocukla iletişim, öfte kontrolü ve stres yöntemi ile genel sağlık konularında bilgilendirmek, ailelerimizi bilinçlendirmek suretiyle de iletişimi güçlü, şiddete uzak, bilinçli, sevgi diliyle konuşan yeni nesiller oluşturmaktır. Amaç karanlığı aydınlatmak, yarınlarımıza ışık tutmaktır. Toplumun huzuru ve güvenliği bireyle direk bağlantılıdır. Topluma yararlı birey sayısı arttıkça toplumsal huzur ve güven artaracak, suç oranları düşecektir.
     Etkinliğin, uzman psikolojik danışman Ercan Özdemirin evlilikte mutluluğu garantileme yollarını anlattığı konuşmasının ardından katılımcı çiftlere sertifikalarının dağıtılması ile sona erdiği bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozandaki Sevgi Tohumları Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER