Kozan Belediye Başkanı Özgana plaket

Kozan Belediye Başkanı Özgana plaket


ADANA (A.A) - Toroslar Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan-a başarılı çalışmaları ve federasyona verdiği destek sebebiyle plaket sundu.
     Kozan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kazım Özganı makamında ziyaret ederek, çalışmaları dolayısıyla kutlayarak, desteğinden dolayı plaket verdi.
     Erol, Özganın başarılı çalışmaları ile ilçenin tarih ve kültür mirasına sahip çıktığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Ziyaretimiz, Kozanın geleceğine ilişkin planlar yapılması açısından faydalı geçti. Özellikle Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Sarıçam ilçemizde gelmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunduk ve bu konuda mutabık kaldık. Kendilerine teşekkür ediyorum.
     Belediye Başkanı Kazım Özgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Toroslar Federasyonunun henüz çok yeni bir sivil toplum kuruluşu olmasına rağmen güzel çalışmalar ortaya koyduğunu belirtti.
     Özgan Enerjik ve aktif çalışan federasyonumuza elimizden gelen desteği vereceğiz. Federasyonlar sadece bir dernek veya derneklerden oluşan topluluk değil. Bölgenin ekonomik ve sosyal kültürel konularda gelişimi için Kozan turizmi, sanayisi, tarihi dokusu üzerine çalışmalarımız olacak. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Sarıçam bölgesinde olması ise bizce de uygun olur. Birlikte ortak düşünce ile çalışırsak daha güzel çalışmalara imza atacağız. ifadelerini kullandı.
     Özgan, ziyaret sonunda, misafirlerine Kozan Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan birer kitap seti hediye etti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozan Belediye Başkanı Özgana plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER