Kozan Belediye Başkanı Özgan, Toros Federasyonunu

Kozan Belediye Başkanı Özgan, Toros Federasyonunu ziyaret etti


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özganın, Toros Federasyonunu ziyaret ettiği bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özgan, Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erolu federasyon binasındaki makamında ziyaret etti.
     Birlikte çalışmanın bölgenin olduğu kadar Kozanın güçlenmesine de katı sağlayacağını ifade eden Özgan, şunları kaydetti:
     Kozanın imarda ve inşada kalkınması için bugüne kadar katkı koyan herkese şükran borçluyuz. Yılların çözülemeyen sorunlarını çözerek Türkiye genelinde anılan, bilinen bir ilçenin oluşmasında çorbada tuzumuzun olmasından dolayı bizde mutluyuz. Projelerle birlikte çalışıp güzel hizmetlere imza atalım. Kozanın sesini daha gür, yatırımları ile kalkınmış, halkı ile mutlu bir şehrin oluşmasında birlikte çalışalım. Böyle bir oluşumu takdirle karşılıyorum. Başkan ve yönetimini tebrik ediyor, federasyonun bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.
     Federasyon Genel Başkanı Cenap Erol ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, federasyonun temel amacının bölgesel kalkınmaya katkı koymak olduğunu, bu anlamda her türlü işbirliğine hazır oldukları kaydetti.
     Erol, Özgana dernek flaması hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozan Belediye Başkanı Özgan, Toros Federasyonunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER