Kozan Kent Konseyinin çalışmaları

Kozan Kent Konseyinin çalışmaları


ADANA (A.A) - Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Karayolları 56. Şube Şefliğini ziyaret etti.
     Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Halil Akyürek, Enver Erkuran, Kadir Bursal ve Volkan Varan Karayolları 56. Şube Şefi Mesut Polatı makamında ziyaret etti.
     Yürütme Kurulu bünyesinde çalışma yapan Ulaşım ve Trafik Komisyonunun üyesi Halil Akyürek ile diğer komisyonlarda görevli yürütme kurulu üyeleri, Şef Mesut Polattan ilçedeki karayollarının son durumu ile bir süre önce trafiğe açılan çevre yolundaki düzenlemeler hakkında bilgi aldı.
     Üyeler, ilçede her geçen gün artan trafik yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan ulaşım sorunlarının aşılmasını sağlayacak çalışmaların yapılması için tespitlerde bulunduklarını, bu tespitleri öneri haline getirerek belediye meclisine sunacaklarını belirttiler.
     Çalışmanın sağlıklı yürütülebilmesi için ilgili kuruluşlar ile fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden üyeler, ziyareti de bu kapsamda gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.
     Karayolları 56. Şube Şefi Mesut Polat ise sorumluluk sahasındaki yolların sağlıklı hizmet verebilmesi için gereken bakım ve onarım çalışmasını özenle sürdürdüklerini, meydana gelen kazaların önemli bir kısmının sürücü ve yayaların yollardaki işaret ve ikazlar ile trafik kurallarına uymadıklarından kaynaklandığını belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozan Kent Konseyinin çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER