KSAM yönetim kurulu üyeleri, Kars Belediye

KSAM yönetim kurulu üyeleri, Kars Belediye Başkanı Bozkuşu ziyaret etti


KARS (A.A) - Kars Stratejik Araştırmalar Merkezi (KSAM) yönetim kurulu üyeleri, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuşu ziyaret etti.
     Bozkuş, KSAM Yönetim Kurulu Başkanı Erbil Hüryurt ve üyelerini makamında kabul ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Kars Stratejik Araştırmalar Merkezinin alanında uzman araştırmacılardan oluştuğunu belirten Bozkuş, Karsın saygın insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu bu merkez, inanıyorum ki Karsın gelişmesi ve kalkınması açısında önemli ve aktif BİR rol oynayacaktır. Şehrimizin gelecek on yılı ile ilgili plan ve strateji geliştiren, Kars Stratejik Araştırmalar Merkezinin kamuoyu ile paylaştığı araştırmalar da karar alıcılara rehberlik ederek yön gösteriyor. Kars Stratejik Araştırmalar Merkezinin yönetimine, bilimsel danışmanlarına ve araştırmacılarına bu anlamda Kars halkı adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
     KSAM Yönetim Kurulu Başkanı Erbil Hüryurt da, Karsın her alanda rekabetçi bir kimlik kazanabilmesi ile ilgili radikal reformların fikri alt yapısını hazırlayan bir düşünce kuruluşu ve stratejik araştırmalar merkezi olduklarını söyledi.
     Karsta ve bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Hüryurt, şöyle konuştu:
     Geleceğe yönelik öngörülerde bulunarak siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerin yakından izlenmesi, var olan sorunların çözümlenmesini hedefliyoruz. Uluslararası bölgesel politika konularının daha sağlıklı kavranması ve uygun pozisyonların alınabilmesi amacıyla kamuoyuna ve karar alma mekanizmalarına milli menfaatler doğrultusunda aydınlatıcı bilgiler sunarak farklı hareket seçenekleri içeren fikirler üreten bir merkeziz.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber KSAM yönetim kurulu üyeleri, Kars Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER