KTB Başkanı Kaleli, İl Genel Meclisine

KTB Başkanı Kaleli, İl Genel Meclisine konuk oldu


KONYA (A.A) - Konya İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarına, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammet Uğur Kaleli konuk oldu.
     Meclisin davetlisi olarak toplantıya katılan Kaleli, tarım, ulaşım, lojistik köy, organize sanayi ve arazi toplulaştırma çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi.
     KTB olarak Konyanın geleceği için diğer odalarla birlikte ortak hareket ettiklerini anlatan Kaleli, Sanayi ve ticaret odası başkanlarımız İstanbula giderek Türk Hava Yolları yetkilileri ile görüşmeler yaptı. Sefer sayısının artması ve bilet fiyatlarının düşürülmesi için talepte bulunacaklar. Sorunların çözümünün birlikte olacağına inanıyoruz. Bu nedenle üç oda başkanı olarak Konyanın sorunları için ortak hareket ediyoruz dedi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise Konyanın hak ettiği tarım şehri olması için ortak akıl ve işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.
     Meclis olarak Konya yararına yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurgulayan Selvi, KTBde görev yapan üye arkadaşlarımız var. Borsamızın başarılı hizmetlerinde arkadaşlarımızın da tuzu bulunuyor. Onlara teşekkür ediyoruz. KTB bütün çalışanlarıyla gerçekten önemli faaliyetlere imza atıyor diye konuştu.
    
     Muhabir : Mümin Altaş
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber KTB Başkanı Kaleli, İl Genel Meclisine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER