KTO

KTO-Karatay Üniversitesine 4 yeni bölüm


KONYA (A.A) - KTO-Karatay Üniversitesine yeni eğitim öğretim yılında 4 yeni bölüm açılacağı bildirildi.
     KTO-Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, yaptığı yazılı açıklamada, mevcut bölümlere ilave olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde turizm ve otel işletmeciliği ile sosyal hizmet bölümleri, mühendislik fakültesinde inşaat mühendisliği bölümü ve güzel sanatlar ve tasarım fakültesinde ise iç mimarlık bölümlerinin 2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlayacağını dile getirdi.
     Üniversite olarak sanayi ve ticaretle iç içe iş dünyası ve toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak lokomotif bir üniversite olma yolunda hızla ilerlediklerini ifade eden Torlak, şunları kaydetti:
     Üniversite olarak ülkenin ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik bölümler açıyoruz ve bölümlerimizden mezun olan öğrencilerimiz teorik ile pratiği sentezlemiş, en az iki yabancı dile hakim, donanımlı bireyler olarak mezun olacaklar. Bu amaçla yeni eğitim öğretim yılında mevcut bölümlerimize 4 yeni bölüm daha ilave ediyoruz. Bu bölümleri okuyacak öğrencilerimizin de mezun olduktan sonra kolayca istihdam edileceğinden şüphemiz yok.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER