Küçük Menderes Sulama Birliğine üye kayıtları

Küçük Menderes Sulama Birliğine üye kayıtları başladı (Fotoğraf)


İZMİR (A.A) - Küçük Menderes Sulama Birliğinin, 20 Nisan 2012 tarihinde yapılan birlik meclisi toplantısında alınan karar ile kısa bir süre için dekar başına 10 TL olarak belirlenen ücretten yararlanmak isteyen çiftçiler, üyelik için müracaatlara başladı.
     Sulama bölgesi içinde arazileri bulunan çiftçilerin, bu fırsattan yararlanmaları amacıyla Ödemiş Belediyesi hizmet binası bünyesinde bir masa oluşturuldu. Mescitli köyünde arazisi bulunan Ödemiş Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Akgün ve Konaklı ile Ovakentte arazileri bulunan Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kurt, kartlarını Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Bekir Keskinden teslim aldı.
     Birlik Başkanı Keskin, üyeliklerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi:
     Devlet Su İşleri, Beydağ Barajı sulama alanı içinde bulunan ilçe, belde ve köylere ait tarım alanlarındaki arazi sahiplerinin sulamadan yararlanması için Küçük Menderes Sulama Birliğine üye olmaları gerekmektedir. Birlik meclisimizce, üyelik için dekar başına 10 TL ücret belirledik. Bu rakam, Sulama Birliği Ana Statümüzün bakanlık tarafından onaylanmasından sonra 19 TL olarak uygulanacaktır. Bu nedenle sulamadan yararlanmak ve birlik meclisinde söz sahibi olmak isteyen çiftçilerimizin en kısa sürede birliğe üye olmaları gerekmektedir. 17 Mayıs 2005 tarihinden bugüne hizmet veren Küçük Menderes Sulama Birliğine, geçmiş yıllarda birlik üyeleri tarafından yapılan ödemeler için mahsup işlemi de yapılacaktır.
     (DÖ-NAZ-RMZ)
<< Önceki Haber Küçük Menderes Sulama Birliğine üye kayıtları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER