Kullanılmayan şebeke borularından kar bıçağı üretiliyor

Kullanılmayan şebeke borularından kar bıçağı üretiliyor


SİVAS (A.A) - Sivas İl Özel İdaresinde, kullanılmayan şebeke borularından kar bıçağı üretimi yapılıyor.
     Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Sekreter Salih Ayhan, kurum içi diyalog günleri kapsamında İşletme ve İştirakler Müdürlüğünü ziyaret etti.
     İşletme ve İştirakler Müdürü Sami Tokmaktan bilgi alarak, tesislerde incelemelerde bulunan Ayhan, kurumun güçlü bir yapıya kavuşturulması ve başarılı çalışmalar yapması için gayret gösterdiklerini belirtti.
     Kar bıçağı imalatı yapılan atölyeyi de gezen Ayhan, atıl durumdaki borulardan kar bıçağı üretimi yapılması sayesinde kuruma ciddi manada maddi katkı sağlanıldığını bildirdi.
     Ayhan, Lastik tekerlekli yükleyicilerimizin kova kısmı sökülerek yerine kar bıçağı takılıyor ve kar temizleme çalışmalarında faydalı hale getiriliyor. Bu kar bıçaklarını atölyemizde, atıl durumdaki şebeke borularını kullanarak imal ediyoruz. Bu sayede bir taraftan ekip ve ekipmanlarımızı güçlendirip, diğer yandan da tasarruf tedbirleri çerçevesinde örnek çalışmalar gerçekleştiriyoruz ifadelerini kullandı.
     Piyasada 15 kar bıçağının değerinin 300 bin lira civarında olduğunu, kendi atölyelerinde 50 bin liraya üretim yaptıklarını belirten Ayhan, şunları kaydetti:
     İlk üretiğimiz kar bıçaklarını Zara Özel İdareye gönderdik. İhtiyaç duyan diğer ilçelerimiz için de üretim yapıyoruz. Lastik tekerlekli yükleyiciye takılan kar bıçağı karla mücadele çalışmalarına etkin şekilde yardımcı oluyor ve kısa sürede uzun mesafe kat edilebiliyor.
     Kurum içi iletişim ve diyaloğa önem verdiklerini de belirten Ayhan, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü çalışanlarıyla bir süre sohbet eti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Kullanılmayan şebeke borularından kar bıçağı üretiliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER