Kumlucada özel eğitim sınıfları sergisi açıldı

Kumlucada özel eğitim sınıfları sergisi açıldı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada Engelliler Haftası dolayısıyla özel sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin yer aldığı sergi açıldı.
     Cumhuriyet Meydanındaki sergi açılış törenine, Kaymakam Salih Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     İlçede bulunan özel sınıflar hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, 10 okulda 51 öğrencinin özel sınıflarda eğitim gördüğünü söyledi. Özel sınıflarla ilgili olarak, okullarda yeterli öğretmen görevlendirmelerini yaptıklarını belirten Şahin, özel eğitim alması gereken öğrenciler için her türlü çalışmayı yaptıklarını vurguladı.
     Sergiyi gezerek öğretmenlerden bilgi alan Kaymakam Salih Işık da öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerle iyi bir eğitim aldıklarını gösterdiklerini söyledi. Özel eğitim alması gereken öğrenciler için her türlü katkıyı sağlamaya çalıştıklarını, bundan sonrada sağlamaya devam edeceklerini belirten Işık, özverili çalışmalarından dolayı özel eğitim sınıfı öğretmenlerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada özel eğitim sınıfları sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER