Kumlucada savaş karşıtı fotoğraf sergisi açılacak

Kumlucada savaş karşıtı fotoğraf sergisi açılacak


ANTALYA (A.A) - Demre Fotoğrafçılık Kulübü tarafından desteklenen ve Fotoğraf Sanatçısı Niko Guido tarafından hazırlanan Irak savaşı mağduru çocuk ve kadınların fotoğraflandığı "Savaşa Hayır" fotoğraf sergisi Kumlucada açılacak.
     Demre Fotoğrafçılık Kulübü adına proje sorumlusu yazar Remzi Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Irak savaşı sırasında ve sonrasında savaş mağduru çocuk ve kadınları anlatan fotoğraf sergisi proje çalışması yürüttüklerini söyledi.
     Proje kapsamında Irak savaşının bıraktığı acıları Türkiye ve dünyada birçok sergi açarak insanlara atlatmayı amaçlandığını ifade eden Aydın, "Fotoğraf sergisiyle savaştan sivil insanların nasıl etkilendiklerini insanlara göstererek savaşa hayır demek istiyoruz" dedi.
     Savaş karşıtı fotoğraf sergisinin 18-19 Nisan tarihlerinde Kumluca Cumhuriyet Meydanında açık kalacağını anlatan Aydın, sergide fotoğrafları yer alan Iraklıların savaştan önce ve savaştan sonraki hayatlarını anlatıldığını belirtti.
     Savaş karşıtı fotoğraf sergisinin bu güne kadar 17 değişik ülkede sergilendiğinin bildiren Aydın, sergi boyunca kendisinin de savaşla ilgili iki romanının okuyucuları için imzalayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada savaş karşıtı fotoğraf sergisi açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER