Kumlucanın turizm potansiyeli Hollandada tanıtıldı

Kumlucanın turizm potansiyeli Hollandada tanıtıldı -Hollandada düzenlenen fuara katılan turizmci Kadir Kaya: -Bölgemiz alternatif turizm açısından çok önemli bir potansiyele sahip


ANTALYA (A.A) - Hollandada düzenlenen Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü Fuarına katılan Kumlucalı turizmciler, ilçenin önemli turizm merkezlerini ve yapılabilecek turistik etkinlikleri tanıttılar.
     Kumluca ilçesine bağlı Olimpos tatil beldesinde faaliyet gösteren ağaç evlerin sahibi Kadir Kaya, 9 ve 10 Şubatta Amsterdamda düzenlenen Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü Fuarına katıldıklarını söyledi.
     Fuarda sadece ağaç evlerin değil, Türkiyenin tanıtımını yaptıklarını ifade eden Kaya, fuarda tur amaçlı bisiklet etkinlikleri, doğa sporları ve güzergahlarının tanıtıldığını belirtti. 100e yakın ülkenin katıldığı fuarı yaklaşık 20 binin üzerinde insanın ziyaret ettiğini dile hatırlatan Kaya, açtıkları stantta İngilizce broşürlerle Olimposu, Kumluca ve Türkiye turizmini tanıtarak, alternatif turizm etkinlikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını kaydetti.
     Kaya, şöyle konuştu:
     Fuar, gerçekten çok verimli geçti. Bölgemiz alternatif turizm açısından çok önemli bir potansiyele sahip. Alternatif turizm ve bisiklet turları ile doğa sporları ve güzergahlara meraklı olan insanların birebir ziyaret ettikleri fuarda, ülkemize olan ilgiden memnun kaldık. Gelecek yıl kuracağımız standın yanına bir de ağaç ev kurarak, ziyaretçilerimize bire bir tanıtım yapma imkanı sunacağız.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kumlucanın turizm potansiyeli Hollandada tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER