Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Kurban Bayramının en iyi şekilde geçmesi ve bayram süresince herhangibi sıkıntı yaşanmaması için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.
     Güldibi yaptığı yazılı açıklamada, yollarda trafik yoğunluğunun artması nedeniyle, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünün en üst düzeyde tedbir alacağını ifade etti.
     Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının yolcuların bayram nedeniyle herhangibi şekilde rahatsız edilmemeleri için, otogar, istasyon ve şehiriçi otobüs duraklarında gerekli güvenlik önlemini alacağını, ne surette olursa olsun sabotaj ve terörist eylem ve faaliyetlere karşı dikkatli ve titiz davranılacağını vurgulayan Güldibi, şunları kaydetti:
     Bayram öncesinde bankalarda, PTT şubelerinde ve büyük mağazalarda yığılma olacağından, bu gibi yerlerde bayram süresince devriye ve nöbet hizmetleri uygulanacaktır. Hastane ve sağlık kuruluşlarında bayram süresince halkın sağlıkla ilgili sorunlarının çözümü için mutlaka nöbetçi personel işbaşında ve göreve hazır bulundurulacaktır. Elektrik kesilmelerine karşı TEDAŞ İşletme Müdürlüğü tarafından yeterli ekipler görevde hazır bulundurulacaktır. Yardım toplama esas ve usülleri yönetmelik hükümlerine göre, kurban derisi ve bağırsak toplama yetkisi Türk Hava Kurumuna ait olduğundan, THKna gerekli destek verilecektir.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER