Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Antalya Valisi Altıparmak: -Bu özel günler çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehiridir


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, bayramların özel günler olduğuna dikkati çekerek, bayramların, çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehiri olduğunu bildirdi.
     Vali Ahmet Altıparmak, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, dini bayramların özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu, bayramların yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı günler olduğunu kaydetti.
     Kurban Bayramında yardımlaşma ve dayanışmanın gereği olarak ihtiyaç sahipleri, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşların, şehit ailelerinin ziyaret edilerek hatırlanmasının büyük önem taşıdığını kaydeden Vali Altıparmak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bayramlar aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini geliştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir. Bu özel günler çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehiridir. Sizlerin ve ilimizde tatillerini geçiren tüm misafirlerimizin Kurban Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk içinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diliyor ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER