Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek günlerdir


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, bayramların birlik ve beraberliği artıran, kardeşliğin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek günler olduğunu belirtti.
     Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, uzağı yakın eden bayramların dostluğun, barışın, huzurun, geleceğin, mutluluğun, hüznün, yalnızlığın paylaşıldığı günler olduğunu ifade etti.
     Kurban Bayramının rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti:
     Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerdir. Özellikle bu günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Paylaşma duygularımızı en üst seviyeye çıkarmalıyız. Hastalarımızı, yaşlılarımızı, öksüz ve yetim kardeşlerimizi de unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, şefkat ellerimizi birbirimize uzattığımız, kardeşliğimizin artarak daim olduğu, huzur, sağlık, barış dolu günler diliyor, Gümüşhaneli hemşehrilerimin, tüm milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER