Kurban satıcılarının yüzü gülüyor

Kurban satıcılarının yüzü gülüyor -Kurban Bayramı nedeniyle küçük ve büyükbaş hayvanlarını satan çiftçiler, hayvan pazarından mutlu ayrılıyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


KAYSERİ (A.A) - Kayseride Kurban Bayramı nedeniyle küçük ve büyükbaş hayvanlarını satan çiftçiler, hayvan pazarından mutlu ayrılıyor.
     Kayseri il merkezinde, Horsana, Karpuzatan ve Oymaağaç bölgelerinde kurulan kurban satış yerine Kurban Bayramına bir hafta kala gelerek çadır kuran çiftçiler, yaptıkları satışların ardından bugün mutlu bir şekilde ayrılmaya başladılar.
     Büyük ve küçükbaş hayvan satıcılarından Ersoy Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayvan satışı için Bünyan İlçesinden geldiği Kayseride yaklaşık 2 hafta kaldığını belirterek, Umduğumuz satışları yaptık. Her bütçeye göre kurbanımız vardı. Vatandaş kurbanını kesti. Kimse Kurban kesemedim demesin. 150 küçükbaş hayvan getirdik, bunlardan 120sini sattık dedi.
     Halil Kızılkaya ise, Pınarbaşı İlçesinden geldiğini söyleyerek, getirdiği 350 hayvanının tamamını sattığını ve bu nedenle satışlardan gayet memnun olduğunu ifade etti.
     Cuma Özmen de, satışların iyi olduğunu kaydederek, Hayvanlarımı çok güzel fiyatlara sattım. Aşırı memnunum. Buraya 400 hayvanla gelmiştim. Şimdi 50 tane kaldı. Onları da geri götüreceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Kurban satıcılarının yüzü gülüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER