Kuşlar için sokak ve caddelere yem

Kuşlar için sokak ve caddelere yem bırakıldı -Ardahanda esnaf, ağır geçen kış şartlarında yem bulmakta zorlanan kuşlar için iş yerlerinin önüne yem bıraktı


ARDAHAN (A.A) - Ardahanda esnaf, ağır geçen kış şartlarında yem bulmakta zorlanan kuşlar için iş yerlerinin önüne yem bıraktı.
     Kaptanpaşa Mahallesi Rus Pazarında iş yeri bulunan esnaf, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yerleşim yerlerine toplanan güvercin ve serçelerin aç kalmaması için dükkanlarının önüne arpa ve buğday bıraktı.
     Ev ve iş yerlerinin çatılarında bulunan güvercin ve serçelerin yere bırakılan yemlere gösterdiği ilgi de güzel görüntü oluşturdu.
     Esnaf Şinasi Uymaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güvercinlere her sabah yem bıraktığını belirterek, Kar yağışı ve soğuk hava oldukça kuşlar buraya geliyor. Çünkü bizden başka bir yerde yem bulamıyorlar. Biz de bunları bilerek alıştırdık. Şuan yüzlerce güvercin ve serçe geliyor. Ben ve diğer esnaf arkadaşlar destek veriyoruz. Soğuk ve böyle zor günlerde onları yalnız bırakmamak lazım. Onların karnı doydukça biz mutlu oluyoruz dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kuşlar için sokak ve caddelere yem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER