Kütahyada ev yangını

Kütahyada ev yangını -Simav ilçesinde, yanarak kullanılamaz hale gelen iki katlı betonarme ev, tehlike oluşturmaması için iş makinesiyle yıkıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Simav ilçesinde çıkan yangında, alt katı ahır olarak kullanılan iki katlı ev kullanılamaz hale geldi. Bina, tehlike oluşturmaması amacıyla iş makinesiyle yıkıldı.
     Muradınlar Mahallesinde, Salih Gülere ait alt katı ahır olarak kullanılan iki katlı betonarme evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
     Olay sırasında evde bulunan Gülerin, dışarı çıkıp komşularından yardım istemesinin ardından olay yerine Simav Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
     Ekipler olay yerine ulaşmaya çalışırken bir itfaiye aracı, çamura saplandı. İş makinesiyle kurtarılan araç, daha sonra olay yerine geldi.
     Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerince yaklaşık iki saatte söndürüldü. Kullanılamaz hale gelen bina, tehlike oluşturmaması amacıyla iş makinesi kullanılarak yıkıldı.
     Ev sahibi Salih Gülerin eşinin yaklaşık bir ay önce hayatını kaybettiği, evde Güler ile 3 çocuğunun yaşadığı ve olay sırasında ahırda hayvan bulunmadığı bildirildi.
     Yangın söndürme çalışmalarını izleyen Gülerin komşuları, alevlerin kendi evlerine sıçramasından endişe ederek bir süre ağladı.
     İtfaiye, yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada ev yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER