Kütahyada kadın cinayeti

Kütahyada kadın cinayeti -Bulvarda park halindeki otomobilde, pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlenen 31 yaşındaki kadına ait ceset bulundu


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, 31 yaşındaki kadın, otomobilde göğsünden silahla vurularak öldürülmüş bulundu.
     Polisi telefonla arayan kişi, Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında eczane önüne iki gün önce bir otomobilin park edildiğini ve sahibini tanımadıkları için şüphelendiklerini bildirdi.
     Olay yerine giden ekipler, kapıları kilitli ve camları siyah renkli olan 43 NZ 961 plakalı otomobilin arka koltuğunda bir kadın cesedi tespit etti. Araç, çekiciyle Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesine götürüldü.
     Ekipler, çilingir yardımıyla kapıların açılmasının ardından üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan ve göğsünden pompalı tüfekle vurularak öldürülen kadının, Adıyaman nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki Ümit Zehra Aydar olduğunu belirledi. Daha sonra ceset, hastanenin morguna konuldu.
     Otomobilin bagajında ise olayda kullanıldığı tahmin edilen av tüfeği ele geçirildi.
     Araç sahibinin oğlu S.D. ile arkadaşı O.S, polis tarafından Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokakta bir evde gözaltına aldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada kadın cinayeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER