Kütahyadaki trafik kazası

Kütahyadaki trafik kazası -Kazada şehit olan jandarma erler Uygar Yalçınkayanın cenazesi İzmire, Fatih Karaaslanın cenazesi de Kocaeliye gönderilecek


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, trafik kazasına müdahale ederken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma erler Uygar Yalçınkayanın (24) cenazesi İzmirde, Fatih Karaaslanın (21) cenazesi Kocaelide defnedilecek.
     Alınan bilgiye göre, şehit erlerden İzmirin Konak ilçesi Kocakapı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Yalçınkaya, 347nci kısa dönem, Kocaelinin Başiskele ilçesine bağlı Servetiye Cami köyü nüfusuna kayıtlı Karaaslan da 1992/2 tertip olarak vatani görevlerini Kütahya Jandarma Komutanlığı bünyesinde yapıyordu.
     Şehit erlerin cenazeleri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Kütahya Jandarma Komutanlığına getirilecek.
     Cenazeler, burada yapılacak askeri törenin ardından memleketlerine gönderilerek, Yalçınkayanın cenazesi, İzmirin Bayraklı ilçesinde, Karaaslanın cenazesi ise Kocaelinin Başiskele ilçesinde toprağa verilecek.
     Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkine, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER