Kütahyadaki trafik kazası

Kütahyadaki trafik kazası -Trafik kazasına müdahale ederken şehit olan İzmirli er Uygar Yalçınkayanın baba evinde yas var -Şehit erin ağabeyi Kenan Yalçınkaya: Kardeşimin askerliğinin bitmesine 15 gün kalmıştı (Fotoğra


İZMİR (A.A) - Trafik kazasına müdahale ederken şehit olan İzmirli er Uygar Yalçınkayanın (25) baba evinde yas var.
     Şehit erin ağabeyi Kenan Yalçınkaya, Bornova BMC Sitesindeki şehit evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, acı haberi sabah saatlerinde aldıklarını belirtti.
     Elektrik mühendisi kardeşinin terhisine sadece 15 gün kaldığını söyleyen Yalçınkaya, Trafik kazası sonucu kardeşim şehit olmuş, konuyu çok detaylı bilmiyoruz. Haberini sabah akrabalarımız duymuş, sonra da askerlerden telefon aldık. Çok acı bir şey. Kardeşime bir an önce kavuşmayı istiyordum, ama olmadı dedi.
     Babalarının geçen yıl kanser nedeniyle vefat ettiğini, anneleri Zekiye Yalçınkayanın da haberi alınca fenalık geçirdiğini dile getiren ağabey, tek kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.
     Kardeşinin cenazesini beklediklerini anlatan Kenan Yalçınkaya, Durdursunlar bu olayları, şehitlere sahip çıksınlar diye konuştu.
     Kütahyada, trafik kazasına müdahale eden 2 jandarma eri ile 1 sürücü, fayans yüklü tırın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Tolga Albay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kütahyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER