Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ceylan: Kütahyanın potansiyelini değerlendirerek hak ettiği yere gelmesi, dışa açılmakla mümkün olacaktır


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Ceylan, Kütahyanın potansiyelini değerlendirerek hak ettiği yere gelmesinin dışa açılmakla mümkün olacağını bildirdi.
     Derneğin geleneksel iftar organizasyonu, Germiyan Sokağındaki tarihi Ispartalılar Konağında, AK Parti Kütahya milletvekilleri Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay ve İdris Bal, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclis Başkanı Nihat Delen, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya ile dernek yöneticisi ve üyeleri katıldı. Kütahya Valisi Kenan Çiftçi de yemek sonrası etkinliğe katıldı.
     Ceylan, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, KÜSİADın çatı kuruluşu Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından gerçekleştirilen fuar, iş gezisi, ticaret köprüleri, forumlar gibi uluslararası organizasyonlardan Kütahyadaki işadamlarının azami ölçüde yararlanması gerektiğini söyledi.
     TUSKONun hızına yetişemediklerini anlatan Ceylan, Aslında tam tersi olmalı. İş dünyası temsilcileri olarak bize hizmet eden sivil toplum kuruluşlarını zorlamalıyız. KÜSİAD olarak 230 üyemizle Kütahyanın bu tür etkinliklerden faydalanması için üyelerimiz başta olmak üzere herkesi yönlendirmeye çalışıyoruz dedi.
     Ceylan, Kütahyanın ilçeleriyle beraber yerinde saymaması için birlikteliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, Kütahyanın potansiyelini değerlendirerek hak ettiği yere gelmesi, dışa açılmakla mümkün olacaktır. Bunun ilk adımını da iş dünyası atmalıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER