KÜTBO seçimleri

KÜTBO seçimleri -Borsa Yönetim Kurulu Başkanı: "Günün şartlarına uygun modern yeni hizmet binamızı, en kısa sürede üyelerimiz ve çiftçimizin hizmetine açacağız"


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Ticaret Borsası (KUTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya, günün şartlarına uygun modern yeni hizmet binasını, en kısa sürede üyeleri ve çiftçilerin hizmetine açacaklarını bildirdi.
     Altınkaya, yaptığı yazılı açıklamada, KÜTBO seçimlerinin, ekonomik faaliyetlerin istatistiki sınıflaması olarak bilinen "NACE Sistemi" sebebiyle iki kez ertelendiğini ve nihayet seçimlerin tamamlandığını belirtti.
     Seçimlerden, yönetim kuruluyla birlikte güven tazeleyerek çıktıklarını ifade eden Altınkaya, "Seçimlerimize, üyeler ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Çalışma ve faaliyetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Günün şartlarına uygun modern yeni hizmet binamızı, en kısa sürede üyelerimiz ve çiftçimizin hizmetine açacağız. Daha sonra ilçelerimizde Borsa şubeleri ve zahirecilik siteleri kuracağız. Seçimlerin ilimiz, ülkemiz, üyelerimize hayırlar ve başarılar getirmesini dileriz" dedi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER