Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Van Müftüsü Arvas: "Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla il genelinde bin 894 program gerçekleştireceğiz"


VAN (A.A) - İl Müftüsü Nimetulah Arvas, "Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla il genelinde bin 894 program gerçekleştireceğiz" dedi.
     Müftü Arvas, 14-20 Nisan tarihlerinde kutlanacak "Kutlu Doğum Haftası" süresince yapacakları faaliyetleri basın mensuplarına anlattı.
     Kutlu Doğum Haftasını, geçen yıl 534 program ile kutladıklarını belirten Arvas, bu yıl daha kapsamlı bir program hazırladıklarını söyledi.
     "Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla il genelinde bin 894 program gerçekleştireceğiz" diyen Arvas, Peygamber Efendimize olan sevgiyi, muhabbeti dile getirmek için hazırlanan programların, insanları bir araya getirdiğini ifade etti.
     Diyanet İşleri Başkanlığının 1989 yılından bu yana düzenlediği programlar sonucu güzel neticelerin ortaya çıktığına işaret eden Arvas, düzenlenecek program ve etkinliklerin içeriğini her geçen yıl daha da zenginleştirdiklerini dile getirdi.
     Arvas, Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi ile Hadis-i Şeriflerin bulunduğu 50 bin bildirinin de vatandaşlara dağıtılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER