Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Urla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi


İZMİR (A.A) - Urla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Hakan Çeken Kültür Merkezindeki etkinliğe, İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Ak Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Kızılay İlçe Başkanı Nurgül Saltık, Urla, Narlıdere ve Güzelbahçe müftüleri ile vatandaşlar katıldı.
     İl Müftüsü Ramazan Muslu etkinlikteki konuşmasında, Kutlu Doğum Haftasının bu yıl Peygamberimiz ve İnsanlık Onuru temasıyla kutlandığına dikkati çekerek, Hz. Muhammedin insana verdiği değere vurgu yaparak, şahsiyetleri ve onurlarının korunması için pek çok tavsiyesi bulunduğunu söyledi. Muslu, toplum içinde yardıma ilgiye muhtaç öksüz, yetim çocukların, yaşlıların ve kadınların hem dini hem de insani açıdan onurlandırılmasının önemine dikkati çekti.
     Kaymakam Şehmus Günaydın da Urlada böyle programlara büyük bir ilgi ve arzu varken, daha sıklıkta yapılmasını Urla halkı adına talep ediyorum diye konuştu.
     Karşıyaka Beşikcioğlu Camisi müezzin kayyımı Selahattin Kuzgun Kuran-ı Kerim ve mealini okuduğu etkinlikte, İzmir Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu ilahileri seslendirdi.
     İl Müftüsü Muslu ile Kaymakam Günaydın, ilçedeki ortaokullar ve liseler arasında kompozisyon ve şiir yarışmaları, kuran kursları arasında ise bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
     Etkinliğe katılanlara çiçek ve lokma ikram edildi.
    
     Muhabir: Göksel Kayseri / Şafak Yel
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER