Gediz Anadolu İmam Hatip lisesi heyeti,

Gediz Anadolu İmam Hatip lisesi heyeti, Hollandaya gitti


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinden bir grup öğretmen, Avrupa Birliğinin (AB) desteğiyle yürütülen proje çalışmalarına katılmak üzere Hollandaya gitti.
     Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesince hazırlanan "Hasta ve Bakıma Muhtaç Bireylere Dini Moral Desteği ve Avrupa Birliği Ülkelerindeki Uygulamaların İncelenmesi" konulu proje çalışmasının ikinci çalışma ziyareti, 22 Nisan-5 Mayısta Hollandanın Rotterdam kentindeki İslam Üniversitesinde yapılacak.
     Okulun müdür yardımcısı Mahmut Bahadur, meslek dersleri öğretmeni Akif Dündar ve müdür başyardımcısı Zekeriya Uysaldan oluşan proje ekibi, Rotterdamda başta İslam Üniversitesi olmak üzere, hastane, sivil toplum örgütleri, rehabilitasyon merkezi, kilise bağlantılı kurum ve kuruluşlarda bir dizi çalışma ziyareti gerçekleştirecek.
     Okul Aile Birliği Başkanı Erol Altıntaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje sonunda konuyla ilgili hazırlanacak raporun, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, ilahiyat fakülteleri ve Sağlık Bakanlığının ilgili birimlerine sunulacağını bildirdi.
     Projede yerel ortak konumunda olan Gediz Devlet Hastanesi, Gediz Eğitim Kültür Vakfı, Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmir Müftülüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden yetkililerin de katılımcı olarak yer alacağını belirten Altıntaş, "Yıllardır geliştirdiği etkinliklerle AB projelerine katılan ve ülkemizi birçok Avrupa ülkesinde başarı ile temsil eden Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinin bu başarılı çalışmaları bizleri memnun etmektedir. Okul Aile Birliği olarak okulun her türlü faaliyetine katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya hazırız" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gediz Anadolu İmam Hatip lisesi heyeti, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER