Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı

Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı -Lapsekide müşteri gibi geldikleri kuyumcuda, el çabukluğuyla sahtesiyle değiştirdikleri altın bileziği çalan biri kadın iki kişi gözaltına alındı


ÇANAKKALE (A.A) - Lapsekide müşteri gibi geldikleri kuyumcu dükkanında, el çabukluğuyla sahtesiyle değiştirdikleri altın bileziği çaldıkları öne sürülen biri kadın iki kişi gözaltına alındı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
     İlçede dün akşam saatlerinde Çanakkale Caddesinde bulunan Hacı Kemal Durmaz Pasajındaki kuyumcuya müşteri gibi gelen biri kadın iki kişi, yüzük ve bilezik bakmak istediklerini söyledi.
     İş yeri sahibinin kendilerine örnek modelleri gösterdiği sırada, zanlılardan biri el çabukluğuyla elindeki sahte altın bileziği gerçeğiyle değiştirdi. Daha sonra zanlılar, kuyumcudan ayrıldı.
     Durumdan şüphelenerek dükkanın güvenlik kamerasını kontrol eden iş yeri sahibi, bileziğin çalındığını anlayınca İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.
     Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anı görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlılar E.B (18) ve Ç.Eyi (17) kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
     Çok sayıda sabıkası olduğu tespit edilen zanlıların üzerinde yapılan aramada başka bir kuyumcudan çalınan yüzüklerin de çıktığı bildirildi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER