Lapsekide yaz kuran kursa sona erdi

Lapsekide yaz kuran kursa sona erdi


ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Müftülüğü tarafından bu yıl ilk kez Anadolu İmam Hatip Lisesinde açılan Yaz Kuran Kursu sona erdi.
     Kurs öğretmenlerinden Numan Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ilk defa açılan kuran kursunun çok faydalı geçtiğini söyledi.
     Hem öğren, hem eğlen mantığıyla yürütülen kursta öğrenciler için değişik aktiviteler düzenlediklerini ifade eden Yaşar, Önümüzdeki yıl yine yaz kuran kursunda çeşitli etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu yıl açılan yaz kuran kursunda başta kurs öğretmenleri olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.
     Kursun son gününde düzenlenen programda yıldızlar kategorisinde güzel kuran okuma yarışmasında birinci olan Zehra Bellibaşa netbook bilgisayar, ikinci olan Yusuf Esat Ulaşa bisiklet, üçüncü olan Ayşenur Yılmaza ise cep telefonu hediye edildi.
     Düzenlenen güzel kuran okuma yarışmalarında dereceye girenlere de cep telefonu, mp3 çalar, bisiklet, flaş bellek gibi hediyeler takdim edildi.Öğrencilere ödülleri Lapseki Müftüsü Remzi Karadoğan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hakkı Biçer, Cemil Agas ile İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Engin Topal tarafından verildi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Lapsekide yaz kuran kursa sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER