Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki Kadın Kolları üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.
     Çamlık Aile Çay Bahçesinde düzenlenen kahvaltıda parti üyesi kadınlar tarafından hazırlanan yiyecekler dağıtıldı.
     Kahvaltıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, yönetim kurulunda alınan karar gereğinde her ay rutin kahvaltı etkinliği düzenlediklerini söyledi. Bunu geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Kılıç, Yaz aylarında ise bunu piknik olarak açık havada yapmak istiyoruz. Amacımız partili partisiz tüm kadınlarla güzel bir gün geçirmek. Bugün ilk kahvaltıyı çamlık aile çay bahçesinde verdik, çok güzel bir kahvaltı programı oldu bu tür etkinliklere devam edeceğiz dedi.
    
     -THK 88 yaşında-
    
     Türk Hava Kurumunun (THK) 88. kuruluş yıl dönümü Lapsekide düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
     Öğretmenevinde düzenlenen programda konuşan THK Lapseki Şube Başkanı Yaşar Genç, THKnın Cumhuriyetin kuruluşundan 16 ay sonra kurulduğunu ve Türkiyede kurulan en eski kurumlardan birisi olduğunu söyledi.
     Kurumlarının kurulduğundan bu yana kesintisiz hizmet veren ve Türkiyedeki havacılığın gelişmesi, havacılık sahaların gelişmesi için çaba harcayarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Genç, İnşallah bundan sonra da bu dünya, bu Türkiye var olduğu sürece hizmetlerine devam edecektir diye konuştu.
     Daha sonra günde 2 saat olmak üzere toplam 3 gün süren model uçak kursuna katılan ve bu kursta başarılı olan 29 kursiyere protokol üyeleri tarafından sertifika verildi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER