Lara Yunusları grubu, yüzme yarışı düzenledi

Lara Yunusları grubu, yüzme yarışı düzenledi -Bir grup iş adamının Lara Yunusları adıyla oluşturduğu grup, sezon sonu nedeniyle 24 kişinin katılımıyla yüzme yarışı düzenledi


ANTALYA (A.A) - Bir grup iş adamının Lara Yunusları adıyla oluşturduğu grup, sezon sonu nedeniyle 24 kişinin katılımıyla yüzme yarışı düzenledi.
     Bir grup iş adamının Lara Yunusları adıyla oluşturduğu grup, sezon sonu nedeniyle aralarında 4 bin 200 metre mesafeli yüzme yarışı düzenledi. Lara Yunusları Başkanı iş adamı Recai Kırmızıtaş, bu yıl ilkini yaptıkları yarışları geleneksel hale getireceklerini belirtti.
     Sporla sağlıklı yaşama kavuştuklarını dile getiren Kırmızıtaş, Lara Yunusları Muratpaşanın simgesi oldu. Sayımız giderek çoğalacak. 30undan 65ine kadar her yaş grubundan üyemiz var. Bir bakıma gençlere örnek olmaya çalışıyoruz. Bu kentte yaşayıp, Akdenizin eşsiz güzelliğinden yararlanmayanları sabahları Fener Parkına yüzmeye çağırıyoruz dedi.
     Laradaki Fener Parkından başlayan yarışa 4ü kadın 24 kişi katıldı. Bazı yarışmacıların fırtınanın şiddetini artırması ve denizdeki dalga nedeniyle erken bırakmak zorunda kaldığı yarışı 19 kişi tamamladı.
     Fener Parkından başlayarak 2 bin 100 metre mesafeli parkuru gidip dönen yarışmacılardan 40+ yaş grubunda Erdinç Eryılmaz, 50+ yaş grubunda Ayvaz Kosukoğlu, 60+ yaş grubunda Sabri Çam, kadınlarda Ayten Kosukoğlu birinci oldu. Yarışmada Erdinç Eryılmaz, genel klasmanda da birinciliği kazandı.
     Yarışmacılara madalyalarını takan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Lara Yunuslarının yaz kış her sabah bir araya gelerek denizde kulaç atmalarını zaman zaman hayranlıkla izlediğini ve onlar gibi spor yapmayı çok istediğini belirterek, birlikteliğin uzun soluklu olmasını diledi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Lara Yunusları grubu, yüzme yarışı düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER