LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Dizdar:

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Dizdar: -Bugün 380e yakın kendi mağazamız ve 25 civarında bayimiz var


KARABÜK (A.A) - LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, Bugün 380e yakın kendi mağazamız ve 25 civarında bayimiz var dedi.
     Dizdar, Karabük ve Safranbolu İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Cumartesi toplantılarında yaptığı konuşmada, iş hayatına işçilikten başladığını ve şimdi LC Waikikinin de bağlı olduğu TEMA Gurubunun ortaklığına kadar yükseldiğini söyledi.
     Yaşının 73 olmasına rağmen daha yapacak çok işinin bulunduğunu ifade eden Dizdar, 1991 de ilk LC Waikiki mağazamızı açtık ve büyük ilgi gördü. Bugünkü mağazalarda kullanılan self servis satış sistemini ilk biz başlattık ve satışlarımız 3 katına çıktı. Bugün 380e yakın kendi mağazamız ve 25 civarında bayimiz var. Toplam olarak 20 bine yakın personel çalışmaktadır dedi.
     Dizdar, çalışanın hakkını her şeyden önde tutmak gerektiğini, aksi bir durumda ise o işletmenin mutlaka bir sıkıntıya düşeceğini vurguladı.
     Ortaklıklarda ortakların birbirlerine hiç tereddüt etmeden güvenmeleri gerektiğinin altını çizen Dizdar, Güvensizlik olduğu zaman ortaklık yürümez. Biz LC Waikikide bunu başardık. Başarı buradan geliyor diye kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Dizdar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER