Licede hava değişimine giden askerin kaçırılması

Licede hava değişimine giden askerin kaçırılması -Araban Kaymakamı Nebioğlu, teröristlerce kaçırılan askerin ailesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, Diyarbakırın Lice ilçesi yakınlarında, yol kesen bir grup terör örgütü PKK mensubunun kaçırdığı Jandarma Er Ali Sabancının ailesini ziyaret etti.
     Kaymakam Nebioğlu, Sabancı ailesinin Fıstıklıdağ köyündeki evini ziyaret ederek anne Zeynep Sabancı, babaanne Emine Sabancı ve diğer aile üyeleriyle görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Kaymakam Nebioğlu, Er Ali Sabancının babası Vakkas Sabancının Diyarbakırda bulunması nedeniyle amcası Osman Sabancı ve halası Hatice Sabancı ve diğer aile üyeleriyle görüşerek, Kaçırılan askerimizin bulunması için devletimizin ilgili birimleri aralıksız çalışıyor, acınızı anlıyorum kolay değil. Tabii ki askerimiz Alinin bir an önce bulunması en büyük temennimizdir diye konuştu.
     Tarım işçiliği yaparak geçimini sağlayan ailenin 8 çocuğundan biri ve 6 aylık asker olduğu öğrenilen Jandarma Er Ali Sabancının, hava değişimi için Erzurumdan Gaziantepe otobüsle giderken yol kesen bir grup terör örgütü PKK mensubu tarafından kaçırıldığı bildirilmişti.
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama / Hasan Özkal
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Licede hava değişimine giden askerin kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER