Liselerarası voleybol turnuvaları sona erdi

Liselerarası voleybol turnuvaları sona erdi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol İl Birinciliği maçları sona erdi. Bayanlarda 3 Temmuz Lisesi erkeklerde ise Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Şampiyon oldu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Üniversitesi Spor Salonu ile Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan maçlar sonunda final müsabakalarının Kazım Karabekir Spor Salonunda yapıldığı belirtildi.
     Bayanlarda 3 Temmuz Lisesinin birinci, Oltu Kız Teknik Lisesinin ikinci, Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesinin üçüncü olduğu ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
     Erkeklerin finalinde ise geçen yılın iki finalisti Aşkale Anadolu Lisesi ile Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Spor Lisesi bu kez rakibinden rövanşı aldı. Antrenör Sedi Akarsu yönetimindeki Erzurum Spor Lisesi, Antrenör Mehmet Kırık yönetimindeki Aşkale Anadolu Lisesini 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları verildi.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Liselerarası voleybol turnuvaları sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER