Londra Olimpiyatlarına doğru

Londra Olimpiyatlarına doğru -BİSAYDER Başkanı Nazım Dalkıran: Trabzon tarihinde ilk defa 4 sporcu birden olimpiyatlara katılacak


TRABZON (A.A) - Bireysel Sporcular ve Antrenörleri Yardımlaşma Derneği (BİSAYDER) Başkanı Nazım Dalkıran, Trabzonun tarihinde ilk defa 4 sporcunun birden olimpiyatlara katılacağını belirtti.
     Dalkıran, dernek lokalinde düzenlediği basın toplantısında, olimpiyatların dünyanın en büyük spor organizasyonu olduğunu ifade ederek, Trabzonlu 4 sporcunun olimpiyatlara katılacak olması bizi son derece mutlu etti. Trabzon tarihinde ilk defa 4 sporcu birden olimpiyatlara katılacak. Bu sporculardan 3ü boks, biri de güreşte madalya arayacak. İnşallah ülkemize altın madalyalarla geri dönecekler dedi.
     Dalkıran, olimpiyatlara katılacak sporculara Trabzonlu yöneticilerin ilgisizliğinin kendilerini üzdüğünü söyledi.
     Olimpiyatlarda grekoromende 74 kiloda madalya arayacak olan güreşçi Selçuk Çebi ise olimpiyatlara katılma hakkı elde ederek büyük başarı sağladıklarını belirterek, Bu başarıyı madalya ile pekiştirmek istiyoruz. Ülkemize madalya ile dönerek halkımızı mutlu etmek en büyük arzumuz diye konuştu.
     Boks milli takımında yer alan ve 60 kiloda olimpiyatlarda mücadele edecek olan Fatih Keleş de olimpiyatlardan madalya alıp Türkiyeye dönmek istediklerini vurguladı.
     Olimpiyatlarda 49 kiloda mücadele edecek olan boksör Ferhat Pehlivan da kendisinin Trabzonlu olduğunu, Fenerbahçe kulübünde spor yaşantısını devam ettirdiğini kaydederek, Trabzonda da artık boksa yatırımlar yapılmalı dedi.
     Trabzonlu Yakup Şener de 64 kiloda Türkiyeyi boksta temsil edecek.
    
     Muhabir: Zafer Sel / Asena akçay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Londra Olimpiyatlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER