Maçın ardından

Maçın ardından -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: "Son iç saha maçımızda taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik" -Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Manisasporu yenersek büyük ihtimalle ilk 6ya kalacağımızı düşünüyo


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Adanaspora 2-0 mağlup olan Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, "Son iç saha maçımızda taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik" dedi.
     Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, her anlamda çok özveri gösterdikleri bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Son iç saha maçımızda taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı" dedi.
     Maçta eksiklerine rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydeden Arslan, "Kırılma noktalarında rakibimiz şanslıydı. Adanasporu galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Sezon başından beri formasını ıslatan futbolcu kardeşlerimize, camiamıza teşekkür ediyorum. Daha iyisini yapabilirdik belki ama camiamıza karşı alnımız ak. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
     Arslan, maçtan sonra taraftarlara yönelik "hakkınızı helal edin" şeklinde sözlerinin "veda" anlamına gelip gelmediğinin sorulması üzerine şunları kaydetti:
     "Yorucu bir sezon geçti. Bizim de hatalarımız olmuştur elbette. Biz de temsilde hata yapmak istemedik. Taraftarımıza teşekkür anlamındaydı. Karşıyaka bizim kendi kulübümüz, biz burada yetiştik ve büyüdük. Karşıyaka camiasına teşekkür borcum vardı, bunu da ekibimle birlikte ödediğimizi düşünüyorum. Bundan sonra Karşıyaka Kulübü kiminle devam etmek ister, nasıl bir oluşum olur, nasıl bir teknik heyetle çalışmak ister, bu onların takdiri. Şu an için fazla bir şey söylemek istemiyorum."
    
     -Adanaspor cephesi-
    
     Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de Karşıyaka karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Takım olarak çok sıkıntı yaşadıklarını ancak bunu kimseye belli etmediklerini kaydeden Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Futbolcularımın sonuna kadar mücadele edeceklerine inanıyordum. Büyük bir mücadele ortaya koydular. Son hafta Manisasporu yenersek, yüksek ihtimalle ilk 6ya kalacağımız düşünüyorum. İnşallah ligi en iyi şekilde tamamlayıp, geçen seneki gibi bu yıl da play-off oynayıp, süper lige çıkmak istiyoruz."
    
     -Futbolcular arasında gerginlik-
    
     Öte yandan karşılaşmanın ardından soyunma odaları koridorunda iki takım futbolcuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis ekiplerinin de müdahalesiyle olay büyümeden yatıştırıldı.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER