Maçın ardından

Maçın ardından -Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Özden: -Eksiklerimizi görüyoruz, bunları gidererek iyi bir takım olacağız


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübünün teknik direktörü Telat Özden, takımının 1-0lık mağlubiyetiyle sonuçlanan İskenderun Demir Çelikspor maçına ilişkin, Eksiklerimizi görüyoruz, bunları gidererek iyi bir takım olacağız dedi.
     Özden, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın bazı dakikalarında hatalı oyun sergilediklerini belirterek, hataları önlemeye ilişkin çalışmalar yapacaklarını söyledi.
     3 maçtan beri oyuna iyi başlayamıyoruz ve sürekli ilk 10-20 dakikada ilk golü kalemizde görüyoruz diyen Özden, her zaman aynı performansı serileyerek maçta galip gelinmesinin veya berabere kalınmasının zor olduğunu bildirdi.
     Özden, takımının gücünü sahaya yansıtamadığını ifade ederek, Kaliteli futbolculardan kuruluyuz. Fakat istediğimiz futbol bu değil. Eksiklerimizi görüyoruz, bunları gidererek iyi bir takım olacağız. İnşallah bu bize ders olur. Sakat oyuncularımız da iyileştikten sonra daha iyi olacağız. Hata benimdir, telafisi de bana aittir diye konuştu.
    
     -İskenderun Demir Çelikspor cephesi-
    
     İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu da ligde genç bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, bu sezon gençleri yetiştirmeyi planladıklarını kaydetti.
     Maçtan puan alma düşüncesiyle Kocaeliye geldiklerini ifade eden Bulgurlu, Körfez Futbol Kulübünü iyi analiz ettiklerini ve maç sonunda 3 puanı aldıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER