Maçın ardından

Maçın ardından -Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Çetin: -Sevinmeyi unutmuş bir takım vardı ama mutluluk hasretini giderdik


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun teknik sorumlusu Onat Çetin, İstanbul Güngörensporu 2-1 mağlup ederek, uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadıklarını söyledi.
     Çetin, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sezona kötü başlayan takımın kıvılcımı ateşlediğini belirterek, futbolcuların mücadeleyle, isteyerek ve arzulayarak neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini anlattı.
     Futbolcularını tebrik eden Çetin, gelecek maçlarda da aynı mücadeleyi sürdüreceklerini kaydetti.
     Birtakım şeyleri yitirdik, bunun farkındayım diyen Çetin, Ama kurtuluş bu şehrin çocuklarında. Bu şehir, küllerinden kendini yaratan bir şehir. Bu şehrin çocukları da bugün buna layık oldular. Yokluktan, sıkıntılardan kurtulup neler yapabileceklerini gösterdiler ifadelerini kullandı.
     Gelecek maçları da galip tamamlamayı istediklerini dile getiren Çetin, Şu an bir maç kazandık, önemli olan bunu devam ettirebilmek. Bu arzuyu, bu isteği sonuca yansıtırsak önümüzdeki maçlarda da aynı tabloyu çizerek ayrılmak istiyoruz. Çok mutluyuz, sevinmeyi unutmuş bir takım vardı ama mutluluk hasretini giderdik şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER