Maçın ardından

Maçın ardından -TKİ Tavşanlı Linyitspor Tenik Sorumlusu Erdinç: Sahada 11 kişinin aynı anda mücadele etmesi, önümüzdeki haftalar için umutlandırdı -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: Bu ligde alınan her puan değerlidir


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Sorumlusu Ahmet Erdinç, Sahada 11 kişinin aynı anda mücadele etmesi, önümüzdeki haftalar için umutlandırdı dedi.
     Erdinç, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuna iyi başlayamadıklarını ve ilk 15 dakika oyuncularının maça adapte olamadığını söyledi.
     Pozisyon yokken kalelerinde bir gol gördüklerini anımsatan Erdinç, şöyle konuştu:
     Sahaya 15 dakikadan sonra gerçek kimliğimizi yansıttık. Taktir edersiniz ki, baskıyı kurduktan sonra oyun kalitemiz belli olmaya başladı ve golü bulduk. Hemen arkasında iki üç tane daha net pozisyonumuz oldu ama değerlendiremedik. İkinci yarıda oyun orta alana sıkıştı. Kanatların iş yapması gerektiğini gözlemledik ve gereken uyarılarımızı yaptık. Sahada 11 kişinin aynı anda mücadele etmesi, önümüzdeki haftalar için beni umutlandırdı.
    
     -Karşıyaka cephesi
    
     Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan da yaptığı açıklamada, her iki tarafında maçı istekli oynadığını, sonuçta berabere kaldıklarını bildirdi.
     Maç esnasında dolu yağdığından oyunun orta sahada geçtiğini belirten Arslan, iki tarafında yanmadığını ve her iki takım içinde alınan birer puanın çok değerli olduğunu ifade etti.
     Bu ligde alınan her puan değerlidir diyen Arslan, şöyle devam etti:
     Deplasmandan boş dönmediğimiz için mutluyum. Güzel bir karşılaşma oldu gerilimi yüksek olmadı. Taraftar olsun, sahadaki futbolcular olsun bence centilmenliğe yakın güzel mücadele etti. Her iki takım futbolcularını kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda her iki takımada başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER