Maçın ardından

Maçın ardından -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: -Maça istediğimiz konsantrasyonla başlayamadık -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -Sahanın çok kaygan olması oyuncuların rahat hareket etmelerini zorlaştırdı


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfasporun teknik direktörü Bahri Kaya, Adana Demirspor maçına ilişkin, Maça istediğimiz konsantrasyonla başlayamadık dedi.
     Kaya, takımının cezası nedeniyle Kahramanmaraşta oynanan Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hatalar nedeniyle ilk yarıyı 2-0 geride kapattıklarını belirterek, İkinci yarı etkin bir futbol ortaya koyduk. Sergilediğimiz futbol gelecek açısından umut verici diye konuştu.
     Yaptıkları değişikliklerin maça olumlu yansıdığını ifade eden Kaya, şunları söyledi:
     İkinci yarı inanılmaz bir Şanlıurfaspor vardı. Bugüne kadar kazandığımız maçlardan daha iyi oynayan bir takım vardı. Maalesef 2 gol atmamıza rağmen. 3. golü yedik ve puan alamadık. Rakibimizi kutluyoruz. Bundan gerekli dersi çıkartmalıyız. Gücümüzün ne olduğunu bildiğim için gelecekten umutluyum. Bugün bizim için tek eksik 3 puandı.
    
     -Adana Demirspor cephesi-
    
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise Şanlıurfaspor karşısında aldıkları 3 puandan ve oynanan futboldan memnun olduğunu ifade etti.
     Arzu ettikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Uğur, Sahanın çok kaygan olması oyuncuların rahat hareket etmelerini zorlaştırdı. İlk yarı kontrollü oynadık. İkinci yarıda rakibin oyun anlayışını değiştirmesi, galibiyeti koruma adına daha da kontrollü oynamamıza neden oldu diye konuştu.
     Üçüncü golü bulup, hemen ardından gol yemelerinin takımda biraz telaşa neden olduğuna değinen Uğur, şunları kaydetti:
     Özellikle son 15 dakikada telaşlandık. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Şartlar ne olursa olsun kazanmayı bildiler. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem iyi futbol oynamaya hem kazanmaya devam ederiz.
     Adana Demirsporlu Şener Özcan ise kaliteli bir ekipten oluştuklarını dile getirdi. Sezonu mutlu sonla tamamlamak istediklerini vurgulayan Özcan, Bu karşılaşmada da iyi mücadele ettik. Bu oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Caner Baysal / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER