Maçın ardından

Maçın ardından -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: Çok arzuladık oyuna da iyi başladık, maalesef golü de atmamıza rağmen galip gelemedik -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: Bu anlayışla oynamaya devam edersek 3


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporda Teknik Direktör Erhan Altın, Şanlıurfaspor maçına ilişkin, Çok arzuladık oyuna da iyi başladık maalesef golü de atmamıza rağmen galip gelemedik dedi.
     Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takımın galip gelememesi nedeniyle baskı ve stres altında olduğunu söyledi.
     Oyuna iyi başladıklarını belirten Altın, şunları kaydetti:
     Olmuyor olmuyor olmuyor, çok istiyorduk, çok arzuladık oyuna da iyi başladık maalesef golü de atmamıza rağmen galip gelemedik. Oyuncularımız galibiyeti koruma adına defansa çekildi ve gol yedik. Bu lig iyi bir lig, bu ligde iyi takımlar var. Ama oyuncularım sahada neyi var neyi yok ortaya koyuyor. Bu takım iyi olacak. Yeter ki bu oyunculara sahip çıkılsın. Her maça galip gelme adına çıkıyoruz. Stres ve baskı bizi sahada yıpratıyor. Baskı ve stres yüzünden oyuncularımız sahada geriliyor. Samsunspor iyi takım, lütfen Samsunlular bu takıma sahip çıksın.
    
     -Şanlıurfaspor cephesi-
    
     Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya da maçın çok heyecanlı ve zevkli geçtiğini kaydetti.
     Maç oynanırken zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını dile getiren Kaya, şöyle devam etti:
     Yediğimiz gol sonrasında maçı kazanmak adına inanılmaz oynadık. Bugün şanssızlığımız vardı ve iki topumuz direkten döndü. Maçı kazanma arzularından dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bu anlayışla oynamaya devam edersek, 3 puanlar gelecektir. Deplasmanda hiç mağlup olmadan bu ligi götürüyoruz. Sadece kendi sahamızda mağlubiyetlerimiz var. Eğer üst sıralara oynayacaksak kendi sahamızda kazanıp, deplasmanlarda 1 veya 3 puan toplamalıyız. Bu takım yeni kurulan bir ekip, taraftarlarımız bize sahip çıksınlar.
    
     Muhabir: İlyas Gün - Anıl Kuru / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER