Maçın ardından

Maçın ardından -Homend Antakya Belediyesi teknik sorumlusu Baş: Avrupa Kupasında henüz bir şey kaybetmedik


HATAY (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (H) Grubunda Litvanyanın Vilnius Kibirkstis takımına 70-66 yenilen Homend Antakya Belediyesinin teknik sorumlusu Ekin Baş, Avrupa Kupasında henüz bir şey kaybetmedik dedi.
     Baş, Antakya Spor Salonunda düzenlediği basın toplantısında, çok basit hatalardan dolayı Avrupa Kupasındaki ilk mağlubiyetlerini aldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
     Antrenör Levent Deringölün istifa etmesinin ardından sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirten Baş, takımda koç değişikliğinin kolay olmadığını, oyuncuları yeni sisteme adapte etmek için çalışıldığını ifade etti.
     Baş, özellikle savunmada Dacicin formsuzluğundan dolayı iyi oynayamadıklarını, alternatif oyuncu bulunmamasının da sıkıntısını yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık. Bu takımı hak ettiği yere getirmek için çok çalışacağız. Avrupa Kupasında henüz bir şey kaybetmedik. Önümüzdeki hafta galip gelmemiz halinde çok önemli bir avantaj sağlayacağız. Bunu başarabilecek kalitede ve iyi oynayan bir takımız. Her zaman bizi destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ederiz diye konuştu.
     Litvanyanın Vilnius Kibirkstis takımının teknik sorumlusu Tadas Stankavicius ise basın toplantısına katılmadı.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç / Volkan Kaşık / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER