Maçın ardından

Maçın ardından -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: Amacımız iyi futbolu devam ettirmek -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Manisasporu kutluyorum, bizden daha fazla hak ettikleri 3 puanı aldılar


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde Çaykur Rizesporu 2-0 mağlup eden Manisasporun teknik direktörü Reha Erginer, Amacımız iyi futbolu devam ettirmek dedi.
     Erginer, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Amacımız iyi futbolu devam ettirmek. Maçın tamamında hakim olan taraf bizdik. Maç başından sonuna kadar iyi oynadık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Burada dikkatleri başka bir yere çekmek lazım. Bu seneye mali ve sportif anlamda yapılanmayla girdik. Yönetim büyük işler yapıyor, bizlere hiç bir şeyi hissettirmiyorlar. Ancak onların gücü belli yerlere kadar yetiyor. Tüm Manisalıların takıma destek vermesi lazım. Takım Manisadaki her kesimden destek bekliyor.
     Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Erginer, kendilerini desteklemeye gelenlere teşekkür ettiğini, ancak müsabakaya daha fazla taraftar beklediğini söyledi.
     Kendilerine olan desteğin artmasını beklediğini ifade eden Erginer, Her hafta daha iyi bir Manisaspor var. Biz eksikliklerin arkasına sığınmak istemiyoruz, bugüne kadar da saklanmadık. Tüm oyuncuların performansı her hafta üstüne koyuyor, bu da bizi sevindiriyor dedi.
     Manisasporlu Hikmet Balioğlu ise kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve aldıkları galibiyeti taraftarlara hediye ettiklerini belirtti.
     Bülent Cevahir de 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını, yakaladıkları seriyi devam ettirmek istediklerini ve taraftarlardan daha fazla destek beklediklerini söyledi.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise Manisasporu kutladığını, kendilerinden daha fazla hak ettikleri 3 puanı aldıklarını belirterek, Manisasporu kutluyorum. Çok fazla pozisyon vermedik ama bizden fazla topa sahip oldular. İyi oynadığımız dakikalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve Manisaspor bundan faydalanmasını bildi dedi.
     Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen ise Manisasporu tebrik ederek, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
     Cumali Bişi de maça 3 puan düşüncesiyle çıktıklarını ancak galip gelemediklerini belirterek, Manisasporu tebrik ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER