Maçın ardından

Maçın ardından -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: İyi bir galibiyet aldık, inşallah arkası gelir -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: Kupadan fazla beklentimiz yok. Bizim için asıl önemli olan lig (Görüntül


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Manisaspor karşında oyun disiplininden kopmadan iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Çalımbay, 3-0 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi konsantre olduklarını belirtti. Manisasporun güçlü bir takım olduğunu ifade eden Çalımbay, Karşımızda çok iyi mücadele eden bir takım vardı. Golü bulana kadar hakikaten zor geçti. Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadıkları için takımımı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık, inşallah arkası gelir diye konuştu.
     Sivassporlu futbolcu Kadir Bekmezci de rakiplerini ciddiye aldıklarını ve bunun karşılığında net bir skorla maçı kazandıklarını söyledi.
     Erman Kılıç ise rakibin yediği gollerden sonra direncinin kırıldığını ve iyi bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.
    
     -Manisaspor cephesi-
    
     Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise kupadan fazla bir beklentilerinin olmadığını, Sivasspora karşı da bu düşünceyle sahaya çıktıklarını dile getirdi.
     Ligde daha az forma giyen oyunculara bu karşılaşmada şans tanıdığını aktaran Erginer, Maç ritmi açısından bütün oyunculara ligde ihtiyacımız var. Kupadan fazla beklentimiz yok. Bizim için asıl önemli olan lig dedi.
     Bu maçın, çok iyi bir oyuncusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle ve skor açısından hiç de iyi geçmediğini ifade eden Erginer, sahadan galip ayrılan Sivassporu tebrik etti.
     Manisasporlu Cenk Yılmaz da yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti.
     Hakan Turan ise maça istekli ve iyi başladıklarını ancak yaptıkları hatalar sonucu sahadan yenik ayrıldıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER