Maçın ardından

Maçın ardından -Denizlispor Teknik Direktörü Dervent: Sahadan 3 puanla ayrılmasak bile oyuncularımın mücadeleden galip ayrıldıklarını düşünüyorum -Manisaspor Teknik direktörü Erginer: Son 7 günde zorlu 3 karşılaşma oynadık.


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Ligde sahasında Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Denizlisporun Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Sahadan 3 puan ile ayrılmasak bile, oyuncularımın mücadeleden galip ayrıldıklarını düşünüyorum dedi.
     Dervent, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Manisaspor maçının ilk yarısında etkili oyun ortaya koyamadıklarını, ikinci yarıda daha etkili ve istekli futbol oynadıklarını belirtti.
     Devre arasında yaptıkları analizin 2. yarıdaki etkili oyuna katkı sağladığını ifade eden Dervent, şunları söyledi:
     Etkili oyunumuzun ardından oyunda da üstünlük sağladık. Maçın kırılma noktasının kaçan goller olduğunu düşüyorum. Girdiğimiz 5 net pozisyonu golle sonuçlandırsaydık bizim adımıza çok daha farklı olacaktı. Biz attığımız golle 3 puana ulaşamadık. Rakibimize 90 dakika boyunca gol dışında pozisyon vermedik. Bu maçta bütün futbolcu arkadaşlarımız saha içerisinde gereken mücadeleyi verdiler.
    
     -Manisaspor cephesi-
    
     Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise son 7 günde birbirinden zorlu 3 karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, hafta içinde Sivasspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının takımın ritmini bozduğunu söyledi.
     Erginer, Denizlispor karşısında ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, Fakat ikinci yarıda aynı kararlılığı gösteremedik. Rakibe biraz fazla pozisyon verdik. Takımımızın ritmi özellikle ikinci yarıda biraz bozuktu ama sonra tekrar toparlandık. Denizliye 3 puan için gelmiştik. İkinci yarıda oynadığımız oyunun karşılığında aldığımız 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER