Maçın ardından

Maçın ardından -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya: Denizlispor maçına çok iyi hazırlandık. Ancak bir türlü aradığımız golü bulamadık


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Denizlispor maçına çok iyi hazırlandıklarını, ancak bir türlü aradıkları golü bulamadıklarını belirtti.
     Kaya, maçın ardından GAP Arena Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında, maça istedikleri gibi başladıklarını ve karşılaşmanın istedikleri gibi de devam ettiğini belirterek, kötü zemine rağmen ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak golü bulamadıklarını belirtti.
     İkinci yarıya beraberliği bozarak galip gelmek için çok uğraştıklarını aktaran Kaya, şunları kaydetti:
     Özellikle ikinci yarıdaki 30 dakikalık oyun, iç saha maçlarımızdaki en iyi oyunlarımızdan biriydi, ancak golü atamadık. Çok şanssızdık. Rakip bir kez geldi ve golü buldu. PTT 1. Ligde oynuyorsan bu tip golleri yemeyeceksin. Son dakikalarda beraberliği bulduğumuz için de seviniyoruz. Çünkü bu ligde 1 puanın bile çok önemi var. Onca pozisyona rağmen golü bulamamamız da düşündürücü. Bu eksikliği devre arasında gidermeye çalışacağız.
    
     -Denizlispor cephesi
    
     Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise son dakikalarda yedikleri beraberlik golü için üzüldüklerini, takımlarının son haftalardaki güzel mücadelesinin skora yansımadığını belirtti.
     İyi oyun ve mücadelelerini gelecek haftalarda da sürdürmeyi amaçladıklarına ifade eden Dervent, Şanlıurfasporun kendi evindeki başarısızlığını değerlendirmek istediklerini, ancak bunu skora yansıtamadıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Sevil Çelik
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER