Maçın ardından

Maçın ardından -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaca: Çok koşan, olağanüstü mücadele eden bir takım görüntüsü verdik -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: İsteksiz, arzusuz bir oyun oynadık (Görüntülü)


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde Bucasporu 1-0 yenen Çaykur Rizesporda, teknik direktör Mehmet Ali Karaca, Bucaspor karşısında çok koşan, olağanüstü mücadele eden bir takım görüntüsü verdiklerini söyledi.
     Karaca, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncuların elinden gelenin en iyisini yaptığını belirterek, Yüzde 100e varan bir oyun çıkardılar. Kaptığımız toplarla çabuk atağa çıkmaya çalıştık. Topun arkasına geçerek oynadık. Mehmet Batdalın arkaya aşırdığı topların tehlikeli olacağını biliyorduk. Bunu durdurduk. Oyunu iyi okuyarak kazanmasını bildik dedi.
     Rakibin kenarlardan ikinci yarı iyi gelebileceğini tahmin ettiklerini ifade eden Karaca, Çok geriye yaslanmadan, mahkum oynamadık. Kaptığımız toplar işimizi ikinci yarı kolaylaştırdı. Çok koşan, olağanüstü mücadele eden bir takım görüntüsü verdik. Eksikler vardı ancak Çaykur Rizespor takımına transfer olan futbolcu iyi oyuncudur. Kart cezalısı, sakatınız olur. Nihayetinde hepsi bu takımın oyuncusu, yapmaları gerekeni yaptılar. Futbolda şansa inanırım ama bugün şansla kazanan değil, hak ederek kazanan bir takım vardı diye konuştu.
     Taraftarın Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi tezahüratının kendisini etkilemediğini kaydeden Karaca, Ben Çaykur Rizesporda bir gün bile antrenman yapsam, bu takımın bir yıllık hocası gibi görev yaparım. Bir maça çıksam, bir yılı düşünürüm. Çocuklara Mustafa Denizlinin gelme durumu var ama bu maçı kazanmamız lazım. Ben size her şekilde müdahale ederim dedim. Onlar da bizi, kazanarak mutlu etti ifadelerini kullandı.
    
     -Bucaspor Cephesi-
    
     Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, mağlubiyeti düşünmedikleri bir maça çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Çok gol pozisyonu bulan bir ekibiz ancak bu maçta gol pozisyonlarına giremedik. İsteksiz, arzusuz bir oyun oynadık. Böyle bir Çaykur Rizespor yakalayamazdık. Berabere kalsak dahi üzüleceğimiz bir maçta mağlup olduk. Oyun beni şaşırttı, bu kadar kötü oynamayı beklemiyorduk.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER