Maçın ardından

Maçın ardından -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: Bizim için altın değerinde olan maçı kazandığımız için mutluyuz -Denizlispor Yardımcı Antrenörü Atik: Maçın son dakikasına kadar beraberlik golünü bulmak içi


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde, deplasmanda Denizlisporu 1-0 mağlup eden TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü Ümit Erol Tok, Bizim için altın değerinde olan maçı kazandığımız için mutluyuz dedi.
     Tok, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin puan kaybettiği haftada aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Buradan galibiyetle ayrıldığımız takdirde Denizlispor da düşme potasının içerisine girecekti. İlk yarı istediğimiz gibi mücadele olmadı. İkinci yarı daha iyi mücadele ettik, daha çabuk oynadık. Bizim için altın değerinde olan maçı kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyetin önümüzdeki haftalarda devam etmesi bizim için çok önemli. İnşallah bu devam edecek.
    
     -Denizlispor cephesi-
    
     Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Derventin cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Kenan Atik de maçın son dakikasına kadar beraberliği yakalamak için çalıştıklarını ancak bunda başarılı olamadıklarını bildirdi.
     Atik, yaptıkları bir hata sonucunda kalelerinde gol gördüklerini ve mağlup olduklarını, önlerinde çok kritik maçların olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Eksikler, kartlar ve mağlubiyetler olacak, fakat sahada birlik beraberliğimizi kaybetmeyeceğiz. Bugün bunu ispatladık. Maçın son dakikasına kadar beraberlik golünü bulmak için mücadele ettik. Önümüzdeki hafta kritik bir Göztepe maçımız var. Soğukkanlı olmalıyız, önümüze bakmalıyız. Biz camiamızdan sadece manevi destek bekliyoruz. Bu desteği bizden esirgemesinler. Birlik ve beraberliğin mutlaka sağlanması lazım.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER