Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Karaman: -İkinci yarı A2 takımından gelen 6 oyuncumuz vardı. Bizimle ilgilenirseniz bu takıma çok iyi şeyler veririz izlenimi verdiler -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: -


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupasında 1-0 yenildikleri Sivasspor maçına ilişkin, İkinci yarı A2 takımından gelen 6 oyuncumuz vardı. Bizimle ilgilenirseniz bu takıma çok iyi şeyler veririz izlenimi verdiler dedi.
     Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynamayan, sakatlıktan çıkan ve A2 takımından aldıkları oyuncuları denemeleri açısından karşılaşmanın faydalı geçtiğini söyledi.
     İddiasız bir maç olmasına rağmen sahaya iyi sonuç almak için çıktıklarını belirten Karaman, İkinci yarı A2 takımından gelen 6 oyuncumuz vardı. Bizimle ilgilenirseniz bu takıma çok iyi şeyler veririz izlenimi verdiler. Önümüzdeki haftalarda bu genç oyuncular arasından aramıza katılacaklar olacak diye konuştu.
    
     -Sivasspor cephesi-
    
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maçın başından sonuna kadar iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.
     Çalımbay, kupada yarı finale yükselmeyi garantiledikleri için forma giymeyen veya az oynayan oyunculara bu maçta şans verdiğini ifade etti.
     Sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çalımbay, Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun oynadık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Ligde bu hafta Bursaspor ile bir maç daha oynayacağız. Bu karşılaşmadan da iyi sonuçla ayrılmak için çabalayacağız diye konuştu.
    
     -Sercan Yıldırımdan sitem-
    
     Bursasporun altyapısından yetişen ve maçtaki tek golü atan Sivasporlu Sercan Yıldırım da yeşil-beyazlı taraftarların kendisini ıslıklamasına tepki gösterdi. Maçta gol attığı için mutlu olduğunu belirten Sercan, şöyle konuştu:
     Bir sürü olumsuzluk oldu ama ben bunu gerçekleştirenlerin Bursaspor taraftarı olduğuna inanmıyorum. Burada şampiyonluk yaşadım, bunu hak etmedim. Sadece ben değil o şampiyon takımda yer alan ve başka takımlarda oynayan kim varsa bunu hak etmemiştir. Maçtan çıkarken taraftarların tepkisi oldu ancak ben onlara elimi açtım ve sahadan başım dik çıktım. Çünkü ben bu stattan hep başım dik çıktım. Her ne kadar tepki olsa da ben tepki gösterenlere hakkımı helal ediyorum.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER