Maçın ardından

Maçın ardından -Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba: Ligde Fenerbahçe Stadında oynadığımız maçtan sonra en kötü ikinci maçımızdı


TRABZON (A.A) - Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaşın Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ligde Fenerahçe Stadında oynadığımız maçtan sonra en kötü ikinci maçımızdı dedi.
     Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında en kötü maçlarından birini oynadıklarını belirterek, Temposuz, isteksiz bir maçtı. Çok pas hatası yaparak oynadık oyunun genelinde. Kaleciyle başlayan erken sakatlık sonrası sol kenarda aksama, Fernandesin arka adalesinde sıkıntı üst üste gelince hücuma yönelik direnci arttırma şansını oyunun ortalarında kaybettik dedi.
     Tempolu, coşkulu oynayan bir takım olduklarını ve maçlarda bu özellikleriyle ön plana çıktıklarını ifade eden Aybaba, Bu maçta tempo ve coşkuyu maalesef yakalayamadık. Buna rağmen 2-3 pozisyona girdik. Birini gol yapsak maç farklı olabilirdi. Cenki kutluyorum, çabuk oyuna girdi, iyi oynadı. Önümüzde 9 maçımız var. Her maça maç maç bakıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız ifadelerini kullandı.
     Aybaba, sol kanatta Emre Özkan değişikliğine ilişkin bir soru üzerine ise Değişikliğin hepsi konuşuluyor. Oynatıyoruz konuşuluyor, oynatmıyoruz konuşuluyor. Değiştiriyoruz konuşuluyor, değiştirmiyoruz konuşuluyor. Fenerbahçe Stadıda oynadığımız maçtan sonra bana göre oynadığımız en kötü ikinci maçtı diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER