Maçın ardından

Maçın ardından -Trabzonsporlu futbolcu Olcan: Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettik. Fakat girdiğimiz gol pozisyonlarında sonuca gidemedik -Beşiktaşlı Gökhan: Maça stresli başladık. Her zaman oynadığımız futbolu sahaya


TRABZON (A.A) - Trabzonsporlu Olcan Adın, Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak girdikleri gol pozisyonlarında sonuca gidemediklerini söyledi.
     Olcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya ligde bulundukları konum itibariyle çok önemli baktıklarını belirterek, Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettik. Fakat girdiğimiz pozisyonlarda sonuca gidemedik. Bulunduğumuz konum bizi üzüyor. Bu konumdan kurtulup hem ligde hem kupada iyi yerlere gelmek istiyoruz dedi.
     Bordo-mavili takımın orta alan oyuncusu Soner ise takımda ağabeylerini, arkadaşlarını oyundan ötürü tebrik ederek, Bugün güzel bir mücadele gösterdik. Tek eksik bence goldü diye düşünüyorum. Golü bulsak buradan farklı ayrılabilirdik diye konuştu.
    
     -1 puan pozitif gözüküyor bizim için-
    
     Beşiktaşlı Escuda ise Trabzonspor ile oynamak, onların sahasında oynamak zor. Trabzonspor güçlü bir takım. İyi şanslar elde ettik ama gol noktalarında başarısızdık. Niang ve Olcayın pozisyonları vardı. Sonuç olarak 1 puan pozitif gözüküyor bizim için dedi.
     Gökhan Süzen ise Galatasarayın puan kaybının ardından bu karşılaşmanın kendileri için daha önem arz ettiğini kaydederek, Maça bu nedenle stresli başladık. Her zaman oynadığımız futbolu sahaya yansıtamadık. Maçın büyük bölümünde topun gerisinde kalan taraftık. Buna rağmen gollük pozisyonumuz da oldu. Ama biz çok pozisyona giren, seyir zevki olan takım olarak çok iyi oynayamadık. Galatasaray ile fark 4e indi. 1 puan bu açıdan iyi oldu. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Kazanıp ligi bitirecek en iyi yerde bitireceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER